Yhdistettävät Alumiini-Profiilit

Outdoor Wall Sign TUBE Aluminum Profile

Yksinkertaisista kehyksistä…

Kuvassa on helppo ja kevyt kehys mainosbannereille. Rakenne TUBE 30mm jossa 90 asteen kulmaliitoskappaleet.

Lisätoiminnot ja lisäosat ALUVERK alumiiniprofiileille

…toimintoja funtsien…

Keksimme tuhat tapaa lisätä toimintoja ALUVERK rakenteille.

Aluminum profile constructions

…aina suuriin messuosastoihin.

Valaistut pylväät, suuret räätälöidyt rakenteet ja pitkät vaakaviennit. Rakennettu meidän ALU profiileilla.

Easy constructions with ALUVERK aluminum profiles

Nopeimmat Profiilijärjestelmät

Lähetä meille mitat – Hoidamme asian eilen.
Koska vaan tarvitset edullisen kevytrakenteisen järjestelmän, joka ratkaisee tilanteen jossa ongelmana on tila.

Kun tuntuu että käytät aivan liikaa aikaa googlettamiseen, etkä siltikään meinaa löytää sopivan mittaista ratkaisua, me olisimme luultavasti jo toimittaneet sen samassa ajassa ovellesi. Eli me ollaan räätälöinnin ystäviä, joten kerro meille tarpeesi ja mitkä mitat pitäisi olla niin ratkaisemme pulmat.

Flexible constructing with ALUVERK aluminum profiles

Edullinen Myös Räätälöitynä

Sanoit “räätälöity” – Tuleeko minusta nyt köyhä?

Ei. Standardi aluprofiilimme ratkaisevat tavallisesti 99% tapauksista. Me käännämme ja väännämme täällä mittoja ja toivomuksia hieman ja löydämme sinulle parhaimman ratkaisun. Se on edullista.

Mikäli sinulla on vaikea 1% haaste jota emme pysty järkevästi toteuttamaan, me poistumme takavasemmalle – koska meidän bisnes on nopeat toimitukset ja edulliset hinnat. VAAN, ratkaisemme yleensä 99 tapausta 100:sta, nopeasti ja lompakolle ystävällisesti.

At ALUVERK we can tailor aluminum profiles to your need

Yksi tai Tuhat

Mutta tarvitsen vain yhden, ehkä kaksi sataa …tai muutama tuhat?!
Ei hätiä mitiä. Voimme valmistaa myös yhden kappaleen edullisesti. Meillä on konekanta joka sopii myös pitkille sarjoille. Älä huoli, me kerromme kyllä mikäli meistä tuntuu että tuotteesi olisi fiksumpaa valmistaa muulla tekniikalla tai toisella tekijällä.

Tulet huomaamaan että olemme todella avoimia ja rehellisyytemme on melkeimpä raa’an puoleista. Sellaisia me olemme.

Aluminum profile milling at ALUVERK

ALUVERK Ratkaisut

ALUVERK on osa emoyhtiötä TETRIX Oy:tä joka on perustettu vuonna 2006. TETRIX on innovatiivinen yritys Suomesta jolla on sisaryhtiö Venäjän Pietarissa. Suuri innovaatio-voimamme on myös syy siihen että teimme hajuraon ALUVERK ja TETRIXin toimintojen välille.

ALUVERK siis syntyi emoyhtiön käyttämistä alumiinijärjestelmistä, ja kiitos sen. Sitä myötä kun aiemmille mainostelineille ja messuosastorakenteille tehtiin yhä enemmän kehitystyötä, niin TETRIXin takki kävi ahtaaksi ALUVERKille.

Käytämme omia alumiiniprofiilejamme tuotekehityksessä ja ratkaisemme näillä asiakkaan tarpeet. Nämä työstetään Pietarsaaressa, Länsinummentorilla.

Aluminum profile powder coated

Yleismalliset tai Räätälöidyt

Monet asiakkaamme haluavat itse ratkaista rakennepulmansa ja hankkivat meiltä ainoastaan profiilit. Se onnistuu, koska kun tajuat kuinka helppoja alumiini-profiili järjestelmämme ovat, niiden kokoaminen on yhtä helppoa kuin palikkojen kokoaminen. Liität helposti vain profiilit toisiinsa ja ratkaiset helposti ongelman joka olisi vienyt lopputtomasti aikaa ja vaivannäköä.

Meille olet aina tervetullut kysymään lisää ideoista ja rakenteista. Voimme tehdä sinun ideastasi myös 3D piirrustuksen.

ALUVERK

Kangastie 9
68600 PIETARSAARI

+358 10 219 35 66

 

info@aluverk.fi

SOCIAL MEDIA